skip to Main Content

Aika: 22.5.2019 klo 9:00-12:00 (osallistu myös iltapäivän Tehcbites tapahtumaan klo 13-15:45)

Paikka: Tampereen Yliopiston, Hervannan Kampuksen Kampusareena (auditorio, A223)

Tekoäly ja koneoppimiseen perustuva parametrinen suunnittelu on kuuma juttu teollisuudessa. XR, Digital Twin, AI ja ML tuovat uusia mahdollisuuksia koneiden, tuotannon elinkaaren hallintaan. Näissä on nähtävissä isoja mahdollisuuksia suunnittelun tuottavuuden kasvattamiseen.

Aamupäivän tilaisuudessa startataan SMACCin digital twin –teemaverkostoyhteistyö. Mukana mm. Rand Finlandin toimitusjohtaja Jari Suokas sekä VTT:n Ville Lämsä. Tilaisuuden yhteydessä voit myös tutustua Rand -Finlandin pilivipohjaiseen 3DExperience -suunnitteluympäristöön sekä 20-vuotisjuhliaan viettävään Tampereen alueen oppilaitosten ja Fastemssin yhteistyössä toteuttamaan FMS Training Centeriin ja Virtual FMS -oppimisympäristöön. Aamupäivän tilaisuuden järjestää SMACC kumppaniverkostoineen.

Tilaisuuden ohjelma:

8:45 Kahvit ja tilaisuuden avaus

9:00 Digitaalisen kaksosen kehityksen haasteet ja kehityksen vauhdittaminen, Ville Lämsä / VTT

9:30 3DExperience – SMACC yhteistyö, Tehokkuutta, joustavuutta ja kustannustehokkuutta tuotekehitykseen, Jari Suokas / Rand Finland

10:00 Digitaaliset arvoketjut ja niiden yhteistyö, Hannu Kari / Flowbrainer Oy

10:30 FMS Training Center ja Virtual FMS osana tuotantotekniikan ja robotiikan opetusta TAU:ssa, Minna Lanz / Tampereen Yliopisto

11:00 Digital Twin teemaverkostoyhteistyön tavoitteet ja keskustelu toimintamalleista

11:30 Demoihin tutustuminen (3DExperience, Virtual FMS)

Aamupäivän ohjelmaan osallistuneet ovat lämpimästi tervetulleita myös iltapäivän Tampereen yliopiston tutkimustoimintaa esittelevään Techbites seminaarisarjaan kuuluvaa Digital Twin –äly suunnitteluun seminaariin 13:00-15:45. Seminaarin jälkeen on vielä mahdollisuus tutustua Yliopiston CIVIT (Centre for Immersive Visual Technologies) VR -laboratorioon.

http://smacc.fi/2019/05/05/digitaltwin22052019/

https://www.lyyti.fi/reg/TechBites_Digital_twin__alya_suunnitteluun_5789

Go back to all Events

Back To Top