skip to Main Content

Syksyn upein ICT alan iltapäivä järjestetään Turussa 7.11. Seminaari on suunnattu digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä ja verkostoitumisesta kiinnostuneille yrityksille. Vuoropuhelussa mukana mm. Nokia Bell Labs, Meyer Turku ja Kalmar. Ilmoittautuminen on auki lokakuun ajan tai niin kauan kuin tilaa riittää: https://turkubusinessregion.com/tapahtuma/allied-ict-finland-paketoi-vahvuudet-ict-kasvuverkoston-kick-off-seminaari/

Aloitamme mieleinkiintoisilla puheenvuoroilla koskien tekoälyn käyttöä yhteiskunnassa, lisätyn todellisuuden käyttöä Turun telakalla, teollisen internetin ratkaisuja, 5G teknologioita teollisessa ymäröistössä. Kuulemme myös hyperloop teknologioden testaamiseen liittyvistä suunnitelmista. Äänessä ovat yritysten ja tutkimuslaitosten edustajat.

Tilaisuuden päätarkoitus on verkottaa eri alojen toimijoita ja saada aikaan avauksia uusista yhteistyömahdollisuuksista. Kuulemme lopuksi, miten Allied ICT Finland edistää uusiempien teknologioiden käyttöä eri toimialoilla. Tilausuuden ehkäpä tärkein osuus on alkuillan cocktailtilaisuus, joka tarjoaa mahdollisuuden mielenkiintoisiin keskusteluihin. Halukkaan pääsevät myös kokeilemaan laivan ohjaamista Aboa Maren simulaattorihuoneessa.

Jenny Lauronen jenny.lauronen at novia.fi / Paavo Kosonen pajokos at utu.fi

Go back to all News

Back To Top